Dk nøgenmassage

Ebdk jigglies..

Ældre kvinder dating venskaber søges

Holder meget af musik, kan lide at rejse og være sammen med andre. Jeg har en dejlig familie, min mor, børn. Hej jeg er en slank mand på 72 år, der søger nogen at skrive med. Kirsten Lindberg 76 År, en "tankevækkende" mailven søges, jeg er et nysgerrigt væsen, der har mange interesser. Elsker at lave god mad, fotografere, rode i haven, rejse og danse, både almindelig og ad for dyr. Julia Otaegui 66 År Enkemand på 74 år søger en mailveninde, gerne i det sønderjyske. Jakobsen 69 År Mailven/venskab Jeg er en kvinde på 73 år - der søger en rigtig god ven/veninde - som jeg kan dele tanker med. Jeg er selv en meget.

Ældre kvinder dating venskaber søges - Børn

Denne side på med tema om ensomhed blandt folk under. Jeg forestiller mig, at du skriver, og vi derefter mødes til en snak om erfaringer, ønsker. Kisser 67 År Veninde søges Jeg er en mand på 69 år, slank og kortklippet, og begyndt at blive gråhåret, 184 høj, 78 kg, og glatbarberet. Men når man bliver lidt ældre og får styr på prioriteterne, finder man ud af, at 2 gode venner kan være meget bedre end 200 halvgode bekendte. Andet spil, socialt samvær, bøger. Jeg bruger rollator Annalise Sørensen 76 År Fortrolige udvekslinger Jeg er en 74-årig gift mand. Jeg er meget interesseret i mange ting; musik, film, teater, bøger, politik. Jeg søger danske venner at skrive sammen med.

Videos

Best Tinder date ever. Gurli 66 År Penneveninde Jeg søger en kvinde i den 3 alder til at skrive sammen med om alt mellem himmel og jord. Er der nogen, der har det samme behov? Men det går da endnu og jeg bor. måske vi er på bølgelængde. Der sker jo ikke så meget i mit liv, som der gjorde førhen, da jeg var yngre. Kom ud af skallen, mød nye mennesker, og se hvor det bærer hen. Asta sundstrøm 81 År Mailvenner søges. Hygge med håndarbejde, bor i sønderjylland, din alder er underordnet, jeg er 65år, ung af sind håber at høre fra jer Eva kragh 65 År Mailvenner Mailvenner m/k søges af glad positiv pige der er glad for sin tilværelse. Jeg kunne godt tænke mig at skrive sammen med en kvinde om stort og småt, fortid, nutid og fremtid. Blevet enkemand 78 år, der søger nye bekendtskaber. Med venlig hilsen Helena Helena 67 År Jeg søger en rigtig sød mail/ven ældre kvinder dating venskaber søges på min egen alder, at skrive lidt sammen med og måske mødes en dag. Tænk over, hvad du interesserer dig for, eller hvad du evt. Ilse-Marie 66 År Rejseveninde Jeg ville gerne finde en veninde jeg kan rejse med :Jeg er pensonist på 66 år og elske at rejse, men efter min x-mand og jeg blev skilt har jeg ikke haft nogen at rejse med og jeg gider ikke. Bente Nielsen 75 År Söger kvindlig mailven. Moden veninde søges, lad os starte med at skrive sammen, om alt hvad du har lyst ngler du en at elske med, er dit elskovsliv gået i stå. Vi er folkepensionister og bruger meget af vores fritid på camping, jeg kunne godt tænke mig at udveksle gode ideer og andet med nogen med samme interesser. Ser gerne frem til. Dan Nielsen 65 År, rejse Ven. Rigtig meget held og lykke fremover, og husk: Du er et dejligt menneske med masser at give!

0 svar på “Ældre kvinder dating venskaber søges”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *